2011. július 17., vasárnap

Esküvői ruha "ballada" a Divina Sposa, Párizs gr. 38

Esküvői ruha "ballada" a Divina Sposa, Párizs gr. 38:
Helló,
Nem vagyok kínál a menyasszonyi ruha márkát Divina Sposa, Párizs. A modell a "ballada". Már csak kopott egyszer az én esküvői 2004-ben vásárolta meg új a menyasszonyi shop "Brilliant Nászutas" Hannoverben a € 880 alkalommal (az eredeti számla rendelkezésre áll). A menyasszonyi ruha adok szabad a megfelelő abroncs szoknya, (amelynek ára 80 €), és a fátyol, ha akarod.
A ruha volt, szakmailag vágva a magassága (kb. 163cm) egy varrónő. Az esküvő volt rajtam kb 5 cm magas sarkú cipő. Az esküvő után, a ruha volt, szakmailag szárazon tisztítani és tárolni a ruhát táskát (ami szintén adott!).

A ruha nagyon szép és főleg időtlen, romantikus modellje A-vonalú vágás. A szín krémet vagy tojáshéj. Bár a címke mérete 40, de határozottan ki, mint 38! Ez díszíti az egész egy szép virág és a szőlő hímzés gyöngyökkel. Hosszú vonat mögött, amelyek segítségével gomb akár táncolni. Ez is egy a hátsó hihetetlen számú bevont gombok rejtett cipzár (mint Pippa ruha ;-)

Ha érdekel nyugodtan jelentést a találkozó abból a célból, szerelés. Ez nagyon boldog lenne, ha tudnám, hogy azok boldog ruhám még egy menyasszony, és ez jó kezekben van.
Ár: 400 Ft