2012. január 23., hétfő

Debrecen Hotelobester 2 FŐ/3 NAP reggelivel - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

A Hotel Óbester**** igazi kuriózum Debrecen szállodái között, amely a történelmi belvárosban található. A hotel 40 db Superior kétágyas szobával,   3 nászutas-, 1 családi és 1 exkluzív lakosztállyal várja kedves Vendégeit!
A Hotel Óbester egész évben várja az üzleti utazókat és a pihenni vágyókat kiváló szolgáltatásaival és egyedülálló hangulatával. Recepciós szolgálatunk napi 24 órában áll Vendégeink rendelkezésére. A szálloda belső zárt udvarán ingyenes parkolási lehetőség biztosított Vendégeink részére.
Szállodánk a világ első huszárszállodája, nevét a leghíresebb magyar huszárról, Simonyi óbesterről kapta. A Hotel egyedi berendezései, kiállított tárgyai a huszárvilágot varázsolják elő a régmúltból.
A szálloda földszintjén található a John Bull Pub, mely igényesen kialakított miliővel, egyedülálló, több, mint ötezer darabos mini ital üveg gyűjteménnyel és egyedi ételválasztékkal büszkélkedik.
Tartalmazza: Szállás bőséges svédasztalos reggelivel, a szálloda Wellness szigetének (jakuzzi, infra szauna, finn szauna, sóbarlang), valamint Fitness termének korlátlan használata, Wi-Fi, ingyenes parkolási lehetőség, ÁFA.
2 FŐ/3 NAP REGGELIVEL + személyenként 3000Ft-os éttermi kupon
ÉRTÉKE: 57. 500 FT.


Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 09:58
. Debrecen Hotelobester 2 FŐ/3 NAP reggelivel - Jelenlegi ára: 39 900 Ft